Μπάνιο

Έχουμε μιλήσει για όλους τους χώρους του σπιτιού, όλα τα έπιπλα που μπορούν να το διακοσμήσουν ή να αποτελέσουν χώρο αποθήκευσης, καθώς και για όλα αυτά που διαμορφώνουν το στυλ του χώρου και της ατμόσφαιρας. Δεν έχουμε κάνει αναφορά, όμως, στο κατ' ουσίαν χρήσιμο και σημαντικό δωμάτιο ενός σπιτιού: το μπάνιο! Είναι αυτός ο χώρος που χρησιμοποιείς πολύ συχνά στην πράξη για να είσαι καθαρός, φρέσκος και ανανεωμένος. 

Από συνήθεια, έχει "καθιερωθεί" στο μπάνιο να βρίσκονται τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται για το καθάρισμα και του υπόλοιπου σπιτιού. Χλωρίνες, καθαριστικά αλάτων ή τζαμιών, κρίνεται σκόπιμο, να τοποθετούνται σε ασφαλές μέρος, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε αυτά μικρά παιδιά. Για τον σκοπό αυτό, "επιστρατεύονται" τόσο τα καλάθια αποθήκευσης, όσο και οι ραφιέρες, τις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις είτε εντός μπανιέρας ή ντουζιέρας για να "ακουμπάς" τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρά σου, είτε δίπλα στο νιπτήρα και το πλυντήριο για τα καθαριστικά που προαναφέραμε, σε ύψος μη προσβάσιμο σε παιδιά.

Πέρα από τα παραπάνω, το μπάνιο είναι το δωμάτιο στο οποίο, ενδεχομένως, μετά το μπάνιο σου θα κάνεις το skincare σου, με τις κρέμες και τους ορούς σου, ή το μακιγιάζ σου πριν από μία έξοδο. Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις τοποθετήσει έναν καθρέφτη που δεν θα σε εμποδίζει πρακτικά, να είναι μεγάλος (εννοείται και καθαρός) και να είναι κάτω από το κατάλληλο φως. Απόλυτα λειτουργικό θα είναι ο καθρέφτης σου, να έχει ενσωματωμένα ράφια ή ντουλάπια. Με αυτόν τον τρόπο, θα σου εξασφαλίσει αποθηκευτικό χώρο και ταυτόχρονα θα έχεις γρήγορη και άμεση πρόσβαση στα καλλυντικά σου.

Είδες που, τελικά, όλα έχουν το ρόλο τους και αξίζει να δίνεις βάση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια; Το wall δίνει λύση σε όλα όσα μας απασχόλησαν με ένα μόνο κλικ!

ΜπάνιοΟργάνωσηΧώρος αποθήκευσης