Διακόσμησε σωστά το gaming δωμάτιό σου - Wall

Το ξέρεις κι εσύ ότι διανύουμε την εποχή της τεχνολογίας, που εξέλιξή της είναι τόσο γρήγορη και συνεχώς αναδύονται νέες, καινοτόμες και μη αναμενόμενες, πολλές φορές, συσκευές, λογισμικά, παιχνίδια που αλλάζουν τις ζωές μας. Τι είναι αυτό, όμως, που ιδιαίτερα τα νέα παιδιά αγαπούν και ασχολούνται όλο και περισσότερο για να ψυχαγωγηθούν; Το Playstation.

Με μια πρόχειρη ματιά στο site και τα social media μας, βλέπεις ότι τα διακοσμητικά τοίχου είναι το φόρτε μας. Το «τυχερό» διακοσμητικό που απεικονίζει τα σύμβολα του Playstation, είναι το σχεδόν απαραίτητο για τον τοίχο πάνω από την οθόνη σου, αυτό που θα σου φέρει τύχη. Μπορείς να το βρεις τόσο μαύρο, όσο και πολύχρωμο ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ σου. Μία ωραία ιδέα είναι να το «στολίσεις» με led φωτισμό.

Παράλληλα, λειτουργεί και η υπηρεσία του 3D Printing, αυτή που φέρνει τις ιδέες και τη φαντασία σου στην πραγματικότητα. Ένα χειριστήριο, το λογότυπο του Playstation, ένα ζευγάρι ακουστικά μπορούν να γίνουν δικά σου ως διακοσμητικά τοίχου ή γραφείου, κατόπιν ειδικής παραγγελίας μόνο για σένα!

Το site μας, λοιπόν, είναι «βράχος» δίπλα σε όλους τους φανατικούς "και μη" playstation fans, όπως θα λέγαμε εμείς, δίνοντάς τους τις κατάλληλες προτάσεις για να διακοσμήσουν το δωμάτιο τους και να το κάνουν έναν δικό τους «παράδεισο».

3d print3d printingGamingPlaystationΔιακόσμησηΔιακόσμηση τοίχουΔιακοσμητικά τοίχου