Διακοσμητικές φιγούρες από ρητίνη - Από cartoon ήρωες μέχρι και αξιοθέατα - Wall

Πόσες φορές, όταν ήσουν μικρός, έπαιζες με μινιατούρες και έκανες φανταστικές σκηνές δράσης; Ζωάκια, playmobil, φάρμες, σπιτάκια, αγαπημένοι cartoon ήρωες διακοσμούν τα δωμάτια των περισσότερων παιδιών και «ντύνουν» την παιδική τους ηλικία με αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού. Τι θα έλεγες αν όλα αυτά τα είχες στο χώρο σου ως διακοσμητικά πλέον;

Επίλεξε τους αγαπημένους σου cartoon ήρωες, σκέψου ποιοι θα ταίριαζαν στο δωμάτιο σου και άσε εμάς να σε βοηθήσουμε! Θα έχεις τον spiderman, τον batman, την Barbie και ό,τι άλλο θέλεις σε μινιατούρες, σε μικρές διακριτικές φιγούρες που θα δώσουν μία παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα νοσταλγική ατμόσφαιρα στο χώρο σου. Μη διστάσεις να ξεκινήσεις τη συλλογή σου, μεγαλώνοντας όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, οι μικρές φιγούρες που σου προτείνουμε, μπορούν να αποτελέσουν αναμφίβολα έναν πρωτοποριακό τρόπο να διακοσμήσεις το χώρο σου, με τρόπο κομψό και μίνιμαλ, αφού αυτές μπορούν να έχουν τη μορφή προσώπων, συμβόλων μουσικής, γεωμετρικών σχημάτων, καθετί που μπορείς να φανταστείς.

Οι 3D φιγούρες, φτιαγμένες από ρητίνη είναι κάτι το εναλλακτικό, που κάνει τη φαντασία και το στυλ σου να πάρουν τρισδιάστατη μορφή και να διακοσμήσουν το χώρο σου! Απευθύνσου σε εμάς και δεν θα χάσεις!

3d print3d printingΓραφείοΔιακόσμησηΜινιατούρεςΦιγούρες