Εξωτερικός χώρος: Το κερασάκι στην τούρτα! - Wall

Μπορεί πλέον να έχει μπει για τα καλά ο χειμώνας, ωστόσο δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις το design του κήπου ή του μπαλκονιού σου, ώστε να το έχεις έτοιμο τους εαρινούς και καλοκαιρινούς μήνες. Δύο θα είναι οι κατευθύνσεις μας: 1. Άνεση και στυλ, 2. Αποθηκευτικός χώρος και οργάνωση.

Ο κήπος και το μπαλκόνι μπορούν να χαρακτηριστούν ως το δεύτερο, "εξωτερικό σαλόνι" του σπιτιού, το οποίο απαιτεί την ίδια επιμέλεια με το "εσωτερικό". Γι' αυτό, θα κοιτάξεις να επιλέξεις ένα σετ κήπου/ μπαλκονιού που να μπορείς να το προσαρμόσεις στις διαστάσεις του χώρου. Για παράδειγμα, ένας μεγάλος κήπος "δέχεται" τραπέζι και καρέκλες σε κανονικές διαστάσεις, με το κατάλληλο υλικό φυσικά, ώστε να μη χαλάνε στο πέρασμα των χρόνων από τον καιρό, τις βροχές ή τις σκόνες. Αντίθετα, σε ένα μικρό μπαλκόνι ιδανικό είναι ένα σετ με χαμηλό τραπεζάκι και πολυθρόνες- καρέκλες. Τέλος, σε κήπο ή μπαλκόνι, μοντέρνα πινελιά είναι η τοποθέτηση κούνιας ή καναπέ, έπιπλα που δίνουν την αίσθηση της cozy ατμόσφαιρας.

Μέσα στην έρευνά σου για τα έπιπλα που θα διακοσμήσουν το μπαλκόνι, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο χώρος αυτός είναι κατάλληλος για να αποθηκεύσεις πράγματα που αφενός μεν δε γίνεται να βρίσκονται εντός σπιτιού, αφετέρου δε προσφέρει τόσο χώρο μερικές φορές, ώστε να μη "μπουκώνεται" το σπίτι με αχρείαστα πράγματα. Τη λύση σε αυτό, δίνει σχεδόν πάντα η ντουλάπα εξωτερικού χώρου. Μονή, διπλή ή τριπλή, συνήθως με εσωτερικά ράφια, ψηλή ή χαμηλή (κυρίως για παπούτσια), σε ό,τι χρώμα θες, θα σου λύσει τα χέρια και δεν θα ανησυχείς πλέον για την οργάνωση και ταξινόμηση των πραγμάτων σου.

Κάντε τον κήπο ή τη βεράντα σας το πιο αξιολάτρευτο αλλά και άνετο σημείο του σπιτιού σας. Το wall είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει ποικιλία επιλογών στις πιο καλές τιμές!

ΔιακόσμησηΕξωτερικός χώροςΚήποςΜπαλκόνιΟργάνωση