Έπιπλα εισόδου: λεπτομέρεια μεν, καθόλου ασήμαντη δε! - Wall

Μάλλον ήρθε η ώρα να δώσουμε βάση στις λεπτομέρειες που "κοσμούν" την είσοδο ενός σπιτιού. Κακά τα ψέματα, η οργάνωση και η τακτοποίηση του χώρου καθώς μπαίνεις σε ένα σπίτι "μαρτυρούν" πολλά για την καθαριότητα και την οργάνωση αυτού και των ανθρώπων που μένουν σε αυτό! Εδώ, θα δούμε μαζί δύο (2) βασικές τεχνικές οργάνωσης:

1. Παπουτσοθήκες

Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μπαίνοντας στο σπίτι είναι, προφανώς, να βγάλεις τα παπούτσια σου! Πέρα από την προστασία από χιλιάδες μικρόβια, καλό είναι να εστιάσουμε και στην πρακτικότητα του θέματος. Ένα έπιπλο με εμφάνιση ντουλάπας μεν, με ενσωματωμένη παπουτσοθήκη στο εσωτερικό της δε, είναι ο πιο κατάλληλος και πρακτικός τρόπος να βολέψεις τα παπούτσια σου, χωρίς να χρειάζεται να τα πετάς σε κάθε γωνιά του σπιτιού και να δημιουργείς "παράσιτα" στην αισθητική σου. 

2. Καλόγεροι

Ειδικά το χειμώνα, που φοράς μπουφάν, κασκόλ, ζακέτες, σκουφιά, ένας καλόγερος θα σου λύσει τα χέρια. Η τοποθέτησή του στην είσοδο του σπιτιού, θα σε βοηθήσει να τοποθετείς γρήγορα τα πανωφόρια σου σε αυτό, καθώς θα είναι και το τελευταίο πράγμα που θα φορέσεις πριν φύγεις από το σπίτι. Χρησιμεύει, επίσης, και για να βάζεις τις τσάντες σου. Θα τους βρεις σε πολλά χρώματα, φρόντισε, όμως, να μην πιάνουν πολύ χώρο και "μπουκώνουν" την είσοδο του σπιτιού.

Με λίγη δημιουργικότητα και καλό ψάξιμο, θα δεις ότι υπάρχουν ποικίλοι τρόποι να συνδυάσεις την λειτουργικότητα με την αισθητική και τη διακόσμηση του σπιτιού. Κάνε την καθημερινότητά σου εύκολη και μη φοβάσαι να δοκιμάσεις τέτοια απλά πράγματα, βρίσκοντας άμεσες και οικονομικές λύσεις, όπως αυτές που σου προτείναμε!

ΔιακόσμησηΕίσοδος σπιτιούΈπιπλα εισόδουΟργάνωσηΣαλόνι