Ο ιδανικός καναπές! - Wall

Υπάρχει, άραγε, κάποιος που δεν σκέφτεται πρώτα τον καναπέ όταν μιλάμε για επίπλωση σπιτιού; Είναι, ίσως, και το πιο απαραίτητο έπιπλο, που θα είναι στήριγμα σε στιγμές ξεκούρασης, ύπνου, χαλάρωσης, “ζάπινγκ”. Γι' αυτό καλό είναι να κάνεις μια μικρή έρευνα πριν προχωρήσεις στην αγορά ενός τόσο σημαντικού επίπλου.

 

Το πρώτο βήμα είναι να σκεφτείς καλά ποιος θα είναι ο προσανατολισμός του καναπέ σου, δηλαδή πού θα “κοιτάει” και που θα έχει την πλάτη του. Τότε είναι που θα αποφασίσεις αν είναι πιο πρακτικός ο γωνιακός και που θέλεις να είναι η γωνία , σκεπτόμενος/-η πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα του σαλονιού και την αρμονία στο χώρο. Μην παραλείψεις να μετρήσεις προσεκτικά τις διαστάσεις, για να μη γίνουν μπερδέματα!

 

Μία μεγάλη απόφαση είναι το χρώμα του καναπέ. Σε αυτό δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει, παρά μόνο μία γενική συμβουλή να ταιριάζει ο καναπές με το στυλ του υπόλοιπου σπιτιού, ώστε να μη δείχνει ξένο σώμα. Για παράδειγμα, σε ένα σπίτι μίνιμαλ, με λίγα, μονόχρωμα και ουδέτερα έπιπλα δεν ταιριάζει ένας καναπές που κάνει “φασαρία” με τα πολύχρωμα και έντονα μοτίβα του. Δώσε βάση στη γενικότερη εικόνα και το στυλ που αποπνέει ο χώρος.

 

Με την κατάλληλη επιλογή καναπέ, μπορείς να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου! Βάλε όλο σου το μεράκι, πρόσεξε τις λεπτομέρειες και δες το σαλόνι σου να μεταμορφώνεται, χάρη στην επιλογή του ιδανικού καναπέ! Στο σάιτ μας θα βρεις μεγάλη γκάμα που μπορεί να σου αλλάξει γνώμη!

ΚαναπέςΣαλόνι