Καλοκαιρινή διακόσμηση τοίχου: Ιδέες και συμβουλές - Wall

Και ναι! Το καλοκαίρι έρχεται! Είναι ομολογουμένως τόσο κοντά, που μάλλον πρέπει να βιαστούμε για να μεταμορφωθεί το σπίτι, το δωμάτιο και ο τοίχος μας σε ένα καλοκαιρινό τοπίο που τίποτα δεν του λείπει. Φόρτωσε τα απαραίτητα και ξεκίνα!

Το καλοκαίρι είναι μία ευκαιρία να παίξεις με έντονα χρώματα και εντυπωσιακά διακοσμητικά τοίχου, που μπορεί να σε φέρουν πολύ κοντά στη νησιώτικη διάθεση και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Κρέμασε στο χώρο σου καθρέπτες, πίνακες με καλοκαιρινό ή και “θαλασσινό” θέμα, φέρε το στυλ κοντά στο ναυτικό. Διακόσμησε με άγκυρες, μπλε, λευκές, με γυάλινα μπουκάλια που μέσα τους έχουν ένα καραβάκι, τοποθετημένα πάνω σε ξύλινα ράφια και βάλε μεγάλα κουπιά στη σειρά.

Επιπλέον, το καλοκαίρι είναι μία εποχή που ασυναίσθητα σε εμπνέει να δημιουργήσεις. Πώς θα σου φαινόταν ο τοίχος σου, αν πάνω σε αυτόν υπήρχαν βότσαλα της παραλίας που περνάς τα καλοκαίρια σου, ζωγραφισμένα με γαλάζιο χρώμα και καλοκαιρινές παραστάσεις; Θα ήταν σαφώς κάτι πολύ “δικό σου” και συγχρόνως κάτι μοντέρνο. Μη ξεχνάς τη συλλογή κογχυλιών που κάθε καλοκαίρι θα τη μεγαλώνεις όλο περισσότερο και το δωμάτιο, θα μυρίζει πια την εποχή αυτή που όλοι νοσταλγούν.

Ώρα, λοιπόν, να ανεβαίνει η διάθεση! Φόρα τα καλοκαιρινά ακόμα και στο σπίτι σου. Πρόσεξε τις επιλογές σου, επίλεξε ανάμεσα σε νησιώτικη, boho ή ρουστίκ διάθεση και διαμόρφωσε ανάλογα τους τοίχους σου!

ΔιακόσμησηΔιακόσμηση τοίχουΚαλοκαίρι