Λευκά Είδη

Τα σεντόνια, οι παπλωματοθήκες, οι κουβέρτες, τα στόρια που θα τοποθετήσετε στα παράθυρα του υπνοδωματίου σας, η επιλογή του υλικού τους και η σύνθεσή τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα και την αισθητική της χαλάρωσής σας και του χώρου αντίστοιχα!

Ας ξεκινήσουμε από το κομμάτι της αισθητικής και της ατμόσφαιρας που θα διαπνέει το δωμάτιο. Επέλεξε στόρια λευκά, με πανί, και δώσε στο υπνοδωμάτιό σου τη σκίαση που θέλεις εσύ, κατεβάζοντάς τα ή ανεβάζοντάς τα σε ύψος ανάλογα με το φως του ήλιου. Κατέβασέ τα εντελώς για πιο σκοτεινό ύφος, για χουχουλιάρικες και ξεκούραστες μέρες, ή ανέβασέ τα για να μπει όλο το φως μέσα και να ξυπνήσεις μια και καλή! Πιο ιδιαίτερης αισθητικής είναι τα στόρια που έχουν μικρές τρύπες και επιτρέπουν το φως στο δωμάτιο, τόσο- όσο. Είναι κατάλληλα για μεσημεριανούς ύπνους και αποφόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περνώντας τώρα σε πιο πρακτικά θέματα, δε γίνεται να αφήσουμε στην άκρη τις κουβέρτες και τα παπλώματα. Πάρε κουβέρτες με το πιο μαλακό ύφασμα που υπάρχει και θα μας θυμηθείς! Αγκαλιάζουν τόσο ωραία το σώμα και σε ζεσταίνουν και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, χάρη στη σύνθεση του τριχώματός τους. Φυσικά, το πακέτο συμπληρώνουν οι παπλωματοθήκες που όχι μόνο είναι οι κατάλληλες, σε συνδυασμό με τις κουβέρτες, καθώς σου προσφέρουν άνεση και ζεστασιά στο κρεβάτι, αλλά δίνουν και την αίσθηση του τακτοποιημένου και καθαρού δωματίου!

Τώρα που χειμώνιασε, είναι καιρός, λοιπόν, να κάνεις μία σωστή έρευνα αγοράς και να κάνεις τις πιο cozy αγορές! 

 

ΑισθητικήΚαθαριότηταΛευκά είδηΥπνοδωμάτιο