Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο πάνω από τον καναπέ - Wall

Προφανώς, η επιλογή καναπέ είναι μεγάλη υπόθεση για το σαλόνι. Είναι το σημείο που θα χαλαρώνεις και θα ξεκουράζεσαι. Γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος, χωρίς καμία αμφιβολία. Όσο αφορά τον τοίχο πάνω από αυτόν; Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δεν μεριμνά το ίδιο, όσο με την επιλογή του καναπέ. Η διακόσμηση του, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντική για την ατμόσφαιρα που αποπνέει ο βασικός αυτός χώρος του σπιτιού.

Μία πρώτη κατηγορία διακόσμησης, εύλογα θα λέγαμε ότι είναι οι πίνακες ζωγραφικής και τα κάδρα. Ένας μεγάλος πίνακας ζωγραφικής σε χρώματα που δένουν αρμονικά με τα υπόλοιπα του σπιτιού, ή και πολλοί μικροί πίνακες που σχηματίζουν μία ομάδα και δίνουν τη μορφή ενός σχήματος ή καθένας τους απεικονίζει ένα κομμάτι του «τελικού πίνακα» που φανερώνεται τελικά όταν όλα τα πινακάκια τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο του τοίχου, το ένα δίπλα από το άλλο είναι προτάσεις που θα κάνουν τον τοίχο σας μοναδικό.

Σε μία δεύτερη κατηγορία, θα λέγαμε ότι θα μπορούσαμε να «παίξουμε» με τις υφές και τα είδη των διακοσμητικών. Τόσο ξύλινα, όσο και ψάθινα διακοσμητικά, μπορούν να τοποθετηθούν αντίστοιχα για χειμώνα και για καλοκαίρι. Επιλογή ξύλινων ρολογιών, καδράκια, κομπολόγια, στο κατάλληλο μέγεθος και χρώμα ζεσταίνουν αυτόματα την ατμόσφαιρα του χώρου. Ψάθινες δημιουργίες και boho διάθεση θα δώσουν μία εντελώς διαφορετική νότα στο χώρο και θα ανεβάσουν τη διάθεση!

Τελικά, μήπως ο «πάνω από τον καναπέ» τοίχος δεν είναι και τόσο ασήμαντος; Μήπως δίνει μία άλλη οπτική σε όλο το χώρο του σαλονιού; Φρόντισε να μεριμνάς για το σαλόνι σου και το χώρο που χαλαρώνεις, ψάξε στη σελίδα μας και βρες αυτά που ταιριάζουν στο χώρο και το στυλ σου!

ΔιακόσμησηΔιακόσμηση τοίχουΔιακοσμητικά τοίχου