Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο του γραφείου σου! - Wall

Ίσως το γραφείο να αποτελεί έναν από τους πιο “δικούς σου” χώρους μέσα στο σπίτι. Το σημείο στο οποίο θα περάσεις ώρες της ημέρας δουλεύοντας, δημιουργώντας, τακτοποιώντας την αναστάτωση που δημιουργείται καθημερινά  λόγω της χρήσης του, το σημείο στο οποίο θα κάτσεις να φας το μεσημεριανό σου λόγω έλλειψης χρόνου, το σημείο που θα πας για να χαλαρώσεις βλέποντας ένα βιντεάκι στο youtube. Δεν είναι, λοιπόν, σημαντικό ο χώρος γύρω από αυτό να αποπνέει ηρεμία και γαλήνη; Πώς θα συγκεντρωθείς για να οργανώσεις το εβδομαδιαίο πλάνο σου και να δουλέψεις αποτελεσματικά;

Top λύση είναι να τοποθετήσεις στη σειρά, το ένα πάνω από το άλλο, ράφια. Είναι, αναμφισβήτητα, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποσυμφορήσεις το γραφείο σου από τα πολλά και διάσπαρτα χαρτιά και τα βιβλία που δεν σου χρειάζονται, τοποθετώντας τα αλφαβητικά ή σε κατηγορίες για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα, ενώ δίπλα σε αυτά και στις άκρες των ραφιών θα ταίριαζαν, αναμφίβολα, αρωματικά κεριά. Στο ίδιο πλαίσιο αλλά με πιο μοντέρνο τρόπο, θα μπορούσες να τα κρεμάσεις στους τοίχους με σχοινιά, δίνοντας έτσι μία πιο boho και εναλλακτική πινελιά στο χώρο.

Πέρα από τα αξεσουάρ οργάνωσης της γραφικής ύλης σου, κάτι πιο στυλάτο και συναισθηματικό που θα έδενε ταυτόχρονα με τα χρώματα του γραφείου σου, θα ήταν μία μεταλλική κατασκευή ανάμεσα στα ράφια και τα βιβλία, πάνω στην οποία θα μπορούσες να κρεμάσεις με ξύλινα μανταλάκια ή συνδετήρες αγαπημένες σου φωτογραφίες. Φωτογραφίες από τοπία που σε ηρεμούν, αγαπημένων σου προσώπων, συγγενών και φίλων. Αν, ωστόσο, θεωρείς ότι όλα αυτά σε αποσυντονίζουν, βάλε stickers με τα πράγματα που δεν θες να ξεχάσεις, ή με αυτά που έχεις το ημερήσιο πρόγραμμά σου, για να είσαι πάντα συνεπής!

Τελικά, το γραφείο σου είναι έτσι όπως το ονειρευόσουν ή μήπως ήρθε η ώρα για μερικές αλλαγές; Μπες, ψάξε, κάνε πειράματα, δοκίμασε νέες τάσεις και βρες αυτά που θα κάνουν τον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού σου μοναδικό!

ΓραφείοΔιακόσμησηΔιακόσμηση τοίχουΔιακοσμητικά τοίχου