Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη πολυθρόνα για το σαλόνι σου - Wall

Η πολυθρόνα είναι το έπιπλο του σπιτιού που έχει έναν δικό του χαρακτήρα, δείχνει ανεξάρτητη. Είναι η γωνιά του σπιτιού, στην οποία θα χαλαρώσεις, θα χουχουλιάσεις τις κρύες ημέρες του χειμώνα, θα διαβάσεις ένα βιβλίο ή θα πιείς το κρασάκι σου μετά από μία δύσκολη ημέρα. Τα ζητήματα που δημιουργούνται, βέβαια, γύρω από την αγορά μιας πολυθρόνας είναι δύο: πού θα την τοποθετήσεις; και ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα;

 

Απαντώντας στο πρώτο ερώτημα, θα λέγαμε πως, δεδομένου ότι η πολυθρόνα είναι από μόνη της πρωταγωνίστρια, καλό θα ήταν να έχει τη δική της γωνιά, απομακρυσμένη από κάθε άλλο χώρο του σπιτιού. Με ένα “ζεστό φωτιστικό”, ένα μικρό τραπεζάκι και χαριτωμένα μαξιλάρια γύρω της, θα γίνει για σένα η πιο cozy και αγαπημένη γωνιά του σπιτιού. Πρόσθεσε και άλλες πινελιές, όπως τα αγαπημένα σου βιβλία, όμορφα και περιποιημένα λουλούδια ή και κρυφό φωτισμό και ανάδειξε το γούστο σου!

 

Δεύτερο και επικρατέστερο ζήτημα είναι το χρώμα που θα επιλέξεις να κυριαρχεί σε αυτή τη μοναδική γωνιά του χώρου σου. Ζεις σε ένα σπίτι ουδέτερο, που τα χρώματα που το “ντύνουν” είναι το γκρι, το μαύρο ή το λευκό; Κάνε την έκπληξη και επένδυσε σε μία κόκκινη πολυθρόνα! Δώσε την ένταση που λείπει από τον χώρο σε αυτό μόνο το έπιπλο, δίνοντάς του χαρακτήρα και άποψη! Αν ζεις από την άλλη σε ένα σπίτι “πλούσιο” σε χρώματα, επίλεξε μία πολυθρόνα σε παλ αποχρώσεις, χαρίζοντας έτσι στο χώρο την “ηρεμία” που του έλειπε!

 

Τελικά, η πολυθρόνα βρίσκεται σε κάθε σπίτι και είναι μία κλασική και διαχρονική αξία που δεν θα λείψει ποτέ. Μην ξεχνάς να ερευνάς το site μας, στο οποίο θα βρεις ποικιλία από πολυθρόνες και όχι μόνο!

TipsΔιακόσμησηΠολυθρόναΠολυθρόνα σαλονιούΣαλόνι