Συμβουλές για μία ασυνήθιστη τραπεζαρία! - Wall

Η τραπεζαρία είναι ένα έπιπλο που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Πέρα από τα βασικά που ισχύουν για την αγορά σχεδόν κάθε επίπλου, όπως είναι η προσοχή στις διαστάσεις και στην αρμονία που αυτό πρέπει να έχει με τον υπόλοιπο χώρο, εδώ σου έχουμε δύο hot προτάσεις για να αναδείξεις την τραπεζαρία σου σε μία μοναδική και μοντέρνα γωνιά του σπιτιού, πέρα από το συνηθισμένο πρότυπο.

Tip 1: Διάλεξε πρωτότυπο σχέδιο τραπεζαρίας

Όσον αφορά τη μορφή της τραπεζαρίας, ξέρεις, στις μέρες μας εμφανίζονται στην αγορά όλο και περισσότερα σχέδια που είναι ιδιαίτερα και διαφορετικά σε σχέση με το κλασικό -έως και συντηρητικό πλέον- στυλ της τραπεζαρίας με τα τέσσερα πόδια. Στρογγυλή και τριγωνική βάση είναι μόδα, όπως ακριβώς και η ροτόντα αντί της κλασικής ορθογώνιας τραπεζαρίας.

Tip 2: Συνδύασέ την με πρωτότυπες καρέκλες

Μία ωραία ιδέα, ακόμα, είναι να συνδυάσεις την τραπεζαρία σου με καρέκλες χρωματιστές, με μοτίβα καρό, εμπριμέ, ριγέ που θα έρθουν σε αντίθεση με το μονόχρωμο ξύλο (ή οποιοδήποτε άλλο υλικό) της τραπεζαρίας. Αν δεν σ' αρέσουν τα έντονα χρώματα, παίξε με τις υφές και τα υφάσματα που θα ντύσουν τις καρέκλες. Διάλεξε βελούδο για να τονίσεις την κομψότητα ή δέρμα για πιο παιχνιδιάρικο γούστο.

Σε καμία περίπτωση δεν αναιρούμε την πολύτιμη αξία της κλασικής και διαχρονικής τραπεζαρίας! Απλώς βρισκόμαστε εδώ για να σε μυήσουμε και σε άλλα στυλ που δεν είχες κατά νου και τελικά μπορεί να σου ταιριάζουν καλύτερα. Μη βιαστείς να αποφασίσεις! Ρίξε πρώτα μία ματιά στην αντίστοιχη κατηγορία στο site μας.

 

ΔιακόσμησηΚαρέκλεςΣαλόνιΤραπεζαρία