Το ρολόι - σήμα κατατεθέν του σαλονιού σου! - Wall

Τα ρολόγια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός σαλονιού. Εξυπηρετεί όχι μόνο στο να έχεις την αίσθηση του χρόνου, αλλά είναι αυτό το διακοσμητικό που θα στολίσει το χώρο με τρόπο τέτοιο, που θα συμπληρώσει αυτό που έλλειπε. Είναι, με άλλα λόγια, το κερασάκι στην τούρτα!

Στυλ του ρολογιού

Η καλύτερη επιλογή για τοίχους άδειους, χωρίς πολλά σχέδια και πληροφορία, πάνω από το τζάκι ή τον καναπέ, είναι σαφώς τα μεγάλα ρολόγια, που καλό είναι να ταιριάζουν με τα διακοσμητικά του υπόλοιπου χώρου. Για παράδειγμα, υπάρχει ποικιλία ρολογιών με μεταλλικούς σκελετούς, χρυσές λεπτομέρειες, μονόχρωμα αν θέλεις να τελειοποιήσεις το vintage και πρωτότυπο σαλόνι σου, αλλά και ρολόγια με σχέδια για χώρους πιο μοντέρνους. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην σε αποσπούν με τα κουδουνίσματα και τους χτύπους τους.

Μορφή & Αρίθμηση

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν διάφορες τάσεις και ποικιλίες στον τρόπο αρίθμησης των ρολογιών. Από τη μία είναι οι αριθμοί που πάντα ήξερες και από την άλλη η λατινική αρίθμηση που πλέον συχνά επιλέγεται και θεωρείται αρκετά καινοτόμα και "κομψή". Εξίσου σημαντικό είναι και το χρώμα εμφάνισης της αρίθμησης. Προφανώς, το ιδανικό είναι να επιλέξεις ρολόι με έντονο χρώμα για ένα λευκό φόντο και το αντίστροφο. Όπως και να 'χει, φρόντισε να είναι όλα ευδιάκριτα τόσο όσον αφορά τα χρώματα και τις αντιθέσεις, όσο και το μήκος των δεικτών.

Μην αμελείς τα μικρά διακοσμητικά του σπιτιού σου. Μπορεί σε μία πρώτη όψη να σου φαίνονται ασήμαντα, στην ουσία όμως δεν είναι καθόλου αμελητέα. Είναι αυτά που συμπληρώνουν και τελειοποιούν τη διακόσμησή σου.

ΔιακόσμησηΔιακοσμητικά τοίχουΡολόιΣαλόνι